fbpx

Sikeres regisztráció! FONTOS! – Emailben megküldtük Önnek az online kérdőívet

Több mint egy egyszerű kérdőív – Az e-mailben most megkapott kérdéssor valójában egy az értékesítés fejlesztésre szolgáló tervező eszköz. (FLOWer Planner) A kitöltése önmagában is kijelöli a lehetséges növekedés irányait.

A személyre szabott tanácsadáshoz  mindössze néhány kérdést kell megválaszolnia.

Speciálisan sales csapatok fejlesztésre kialakított kérdéssorunk 92 forgalom és hatékonyságnövelő lehetőséget tár fel Ön előtt, mégpedig az értékestési csapata igényeihez szabottan.

Néhány kiemelkedő növekedési potenciált biztosító fejlesztési irány, már önmagában a tervezőeszközünk kitöltésével, egy sor igazán releváns kérdés megválaszolásával körvonalazódni fog. Nem ritkán, önmagában a lehetőségek egy ilyen módon szélesebb spektrumban történő végiggondolása is ajtót nyit egy jelentős áttörésre.

 

A tervező eszközünk kitöltését követően szakembereink rendelkezésére állnak egy DÍJMENTES, gyártó és termék semleges online konzultáció erejéig.

Keresse a kérdőívet az e-mail postaládájában.
A kitöltés akár azonnal megkezdhető, mindössze néhány percet vesz igénybe, bármikor megszakítható illetve folytatható.

FONTOS – Az e-mailek elengedhetetlen részét képezik a tanácsadási folyamatnak. Ahhoz tehát, hogy garantáltan megkaphassa leveleinket, arra kérjük, hogy a most elküldött visszaigazoló e-mailt mindenképpen tegye a megbízható küldők közé. Amennyiben Gmailben a Promóció fül alá érkezik vagy a SPAM mappába húzza azt az Elsődleges fül alá és hagyja jóvá! (Az alábbi képen látható hogyan.)

A FLOWer® a Square Lime Solutions Kft. bejegyzett védjegye | Minden jog fenntartva. 2011-2023 | Square Lime Solutions Kft. 1037 Budapest, Mátyáshegyi köz 9. | Adatkezelési tájékoztató | Jogi megjegyzések