fbpx

Hogyan növelheti sales csapata értékesítési hatékonyságát a prezentációs technológia megfekelő alkalmazásával?

Visual Aid ellenőrzőlista – Mit kell tudnia egy sales prezentációs eszköznek? Egy professzionális prezentációs rendszer 10 tulajdonsága, amely új szintre emelheti az értékesítési csapata üzletkötési hatékonyságát. 

A sikeres salesprezentáció 10 kulcseleme az ügyfélélmény és lezárási hatékonyság növelésére! 

Ez a néhány perc alatt átovasható ellenőrzőlista rámutat azokra a kulcspontokra amelyekre értékesítési vezetőként figyelmet fordítva, a tárgyalások egyszerűbbek, az ügyfél számára informatívabbak, élvezetesebbek, és nagyságrendekkel meggyőzőebbek lesznek.  Ennek a 10 koncepciónak az alkalmazásával a digitális prezentációk teljes természetességgel és sokkal nagyobb arányban végződnek megállapodással.

Töltse le a listát, módosítson a csapata sales prezentációs szokásain és növelje szinte azonnal az értékesítői eladási számait!

Soha nem volt egyszerűbb egy személyes üzletkötésen alapuló értékesítési rendszer hatékonyságát növelni. Ismerje meg a lehetőségeit!

ui.: A regisztrációt követően arra is lehetősége lesz, hogy egy egyszerű tervező eszköz – úgymond kérdőív – segítségével további értékesítésfejlesztési irányokat is kijelöljön. A kérdőív kitöltésével kiderítheti hogyan növelheti tovább az eladási számait megfelelő, de megfizethető technológiák alkalmazásával.

A FLOWer® a Square Lime Solutions Kft. bejegyzett védjegye | Minden jog fenntartva. 2011-2024
Square Lime Solutions Kft. 1037 Budapest, Mátyáshegyi köz 9. | Adatkezelési tájékoztató | Jogi megjegyzések