fbpx

Hogyan növelheti sales csapata értékesítési hatékonyságát csúcstechnológia alkalmazásával?

DÍJMENTES Tanácsadó Csomag
Szerezzen áttekintést a leghatékonyabb értékesítést támogató eszközök és módszerek alkalmazási lehetőségeiről, mégpedig konkrétan az Ön értékesítő csapatára szabottan.

Az értékesítésfejlesztési irányok azonnali kijelölése
a FLOWer Planner tervezőszköz segítségével!

Néhány kiemelkedő növekedési potenciált biztosító fejlesztési irány, már önmagában a tervezőeszközünk kitöltésével, egy sor igazán releváns kérdés megválaszolásával körvonalazódni fog. Nem ritkán, önmagában a lehetőségek egy ilyen módon szélesebb spektrumban történő végiggondolása is ajtót nyit egy jelentős áttörésre.

Ugyanakkor a csapatáról és igényeiről kapott információk alapján részletes írásos jelentés készítünk Önnek, továbbá szakembereink rendelkezésére állnak egy díjmentes, gyártó és termék semleges online konzultáció erejéig.

Kattintson az alábbi gombra, adja meg a szükséges adatokat és derítse ki most hogyan lesz képes megfizethető csúcstechnológia alkalmazásásval szinte azonnal növelni az értékesítési csapata eladási számait!

Az online konzultáció időpontját akár most, akár később is meghatározhatja.

Akár kétszámjegyű forgalomnövekedés közvetlenül a bevezetést követően.

FLOWer – Csúcstechnológia a személyes értékesítésben

Koncepcionálisan új prezentációs alkalmazásunk köré egy összetett értékesítési hatékonyságnövelő rendszer épül. A kifinomult vizualitás és egyedi, reakciókövető prezentációs módszer alkalmazásán túl a rendszer integrált, automata folyamatokat működtető Sales-CRM funkciókkal is rendelkezik.

Az ÚJ prezentációs módszer és az alkalmazott Sales-CRM rendszerek önműködő folyamatai önmagukban is az értékesítési hatékonyság szinte azonnali növekedését vonják maguk után.

Ugyanakkor a rendszer lehetőséget biztosít az értékesítési teljesítmény folyamatos és következetes optimalizálására és növelésére. A funkcionalitást többek között részletes statisztikák, központi tartalom kezelés, belső képzésekre alkalmas tréning plattform, munkaidő nyilvántartás és GDPR hozzájárulás kezelés egészíti ki.

Kattintson az alábbi gombra és adja meg a szükséges adatokat és derítse ki most, hogyan lesz képes megfizethető csúcstechnológia alkalmazásásval szinte azonnal növelni az értékesítési csapata eladási számait!

Képzeljen el egy költséghatékony és egyszerűen bevezethető, könnyen használható értékesítési és prezentációs technológiát…

1.

…melynek eredményeként a személyes üzletkötések hatékonysága rövid időn belül jelentősen növekszik.

2.

…mely eredményeként a kevésbé tehetséges értékesítők is kiemelkedő eredményeket képesek produkálni, mégpedig rövidebb, egyszerűbb és olcsóbb betanítási időszak mellett.

3.

…melynek eredményeként az ügyfélélmény és ügyfélelégedettség nagyaságrendeket javul.

4.

…mely révén az értékesítési munkatársak munkája egyetlen felületről áttekinthetővé, ellenőrizhetővé és statisztikák alapján tovább optimalizálhatóvá válik, illetve

5.

…ahol az alkalmazott prezentációk tartalma egyetlen gombnyomásra minden munkatársnál megváltoztatható.

Kattintson az alábbi gombra, adja meg a szükséges adatokat és derítse ki most hogyan lesz képes megfizethető csúcstechnológia alkalmazásásval szinte azonnal növelni az értékesítési csapata eladási számait!

Képzeljen el egy alkalmazást amely új szintre emeli a cége teljes értékesítési hatékonyságát és presztízsét.

I.

Az ügyfelei le lesznek nyűgözve az üzletkötői által tartott prezentációk látványvilágától és könnyed, a valódi érdeklődésükhöz igazodó menetétől.

II.

Az értékesítési üzenet, a prezentáció egyetlen felületről központilag változtatható és kézbentartható.

III.

Az üzletkötők teljes munkanyilvántartása és teljesítménye egyetlen képernyőn áttekinthető.

IV.

Végül de messze nem utolsó sorban a teljes értékesítési folyamat kiegészíthető automatizált jelölt gyűjtéssel, tárgyalás előkészítéssel, utánkövetéssel és lezárással.

V.

Mindeközben a teljes folyamat hatékonysága a bőséggel rendelkezésre álló statisztikák alapján folyamatosan javítható.

Kattintson az alábbi gombra, adja meg a szükséges adatokat és derítse ki most hogyan lesz képes megfizethető csúcstechnológia alkalmazásásval szinte azonnal növelni az értékesítési csapata eladási számait!

Ez a FLOWer – A személyes értékesítés következő szintje!

Soha nem volt egyszerűbb egy személyes üzletkötésen alapuló értékesítési rendszer hatékonyságát növelni.

Ismerje meg a lehetőségeit!

Válaszolja meg az alábbi kérdésort és egyfelől részletes információs csomagot bocsátunk a rendelkezésére egy az Ön cégére szabott megoldásrendszerről, továbbá amennyiben igényli szakértőink rendelkezésére állnak egy díjmentes online tanácsadás erejéig.

Ne feledje! – Önmagában kérdőívünk gondolatmenetének végigkövetése is körvonalazni fog Ön előtt olyan fejlesztési lehetőségeket, amelyek alapvetően változtathatják meg a csapata eredményességét!

ui: Az ügyfél visszajelzések és statisztikák alapján a rendszer kiemelkedő piaci előny jelent a konkurenciaharcban. Öszintén reméljük, hogy időben érkeztünk és Önök vezetik be a FLOWer technológiát előbb és nem a versenytársaik.