fbpx

Hogyan növelheti sales csapata értékesítési hatékonyságát csúcstechnológia alkalmazásával?

DÍJMENTES Tanácsadó Csomag
Szerezzen áttekintést a leghatékonyabb értékesítést támogató eszközök és módszerek alkalmazási lehetőségeiről, mégpedig konkrétan az Ön értékesítő csapatára szabottan.

Az értékesítésfejlesztési irányok azonnali kijelölése
a FLOWer Planner tervezőszköz segítségével!

Igényelje speciálisan sales csapatok fejlesztésre kialakított tervező eszközünket. Szakembereink rendelkezésére állnak egy DÍJMENTES, gyártó és termék semleges online konzultáció erejéig

Néhány kiemelkedő növekedési potenciált biztosító fejlesztési irány, már önmagában a tervezőeszközünk kitöltésével, egy sor igazán releváns kérdés megválaszolásával körvonalazódni fog. Nem ritkán, önmagában a lehetőségek egy ilyen módon szélesebb spektrumban történő végiggondolása is ajtót nyit egy jelentős áttörésre.

Ugyanakkor a csapatáról és igényeiről kapott információk alapján részletes írásos jelentés készítünk Önnek, továbbá szakembereink rendelkezésére állnak egy díjmentes, gyártó és termék semleges (igény szerint akár csoportos) online konzultáció erejéig, amin ha szeretné, a munkatársaival közösen is részt vehetnek.

Adja meg a nevét és e-mail címét és elküldjük Önnek a hozzáférést a tervezőeszközünkhöz.

Most kiderítheti hogyan lesz képes megfizethető* csúcstechnológia alkalmazásásval szinte azonnal növelni az értékesítési csapata eladási számait!

ui: Az ügyfél visszajelzések és statisztikák alapján a bevezetett rendszerek kiemelkedő piaci előny jelentenek a konkurenciaharcban. Az általunk ajánlott technológiák elfogadható költségek* mellett kétszámjegyű forgalomnövekedést eredményezhetnek akár közvetlenül a bevezetést követően.

*Már 40 EUR/felhasználó/hó-tól.

A FLOWer® a Square Lime Solutions Kft. bejegyzett védjegye | Minden jog fenntartva. 2011-2023 | Square Lime Solutions Kft. 1037 Budapest, Mátyáshegyi köz 9. Adatkezelési tájékoztató | Jogi megjegyzések